Start vol energie het nieuwe seizoen - 5 tips | Breakpoint by G&V

breakpoint-antwerpen-noorderlaan

Start vol energie het nieuwe seizoen

5 tips

Na een heerlijke zomervakantie is het tijd om terug naar school en het werk te gaan. Geen zorgen! Met deze 5 tips begin je fris en vol energie aan het nieuwe seizoen en laat je die bad vibes achter je!

 

1/Reset je slaaproutine
In de zomervakantie laten we onze slaapgewoontes vaak varen. Maar nu heb je weer 7 tot 9 uur slaap per nacht nodig om op je best te zijn. Geef je lichaam de kans om terug in het ritme te komen! Pak een goed boek en duik op tijd je bed in.

 

2/Prep als een pro
Na al die zomerse barbecues, rosétjes en crèmekes is het tijd voor een gezonde reset. Bereid je ontbijt of lunch alvast voor of bedenk een plan B(reakpoint). Yoghurt met granola, smoothies en wraps zijn snelle en gemakkelijke opties en geven je meteen een energieboost.

Tip: probeer de nieuwste Coco Loco van Jucy! 

 

3/Zomerhit mee naar kantoor/school
September betekent niet dat je de zomer direct hoeft los te laten. Neem je favoriete zomersnack mee naar het werk. Was die lemon cake of iced matcha latté jouw zomerhit? Geniet er nog even van achter je bureau …

 

4/Feelgood hormonen
Endorfines, ook wel de feelgood hormonen genoemd, zijn essentieel om je goed te voelen. Korte, krachtige workouts zijn ideaal. Denk aan een ochtendrun of een pilates-sessie na het werk om je dag een positieve draai te geven.

 

5/Me-Time

Zeg neen tegen make-up onderweg naar het werk en snel een paar hete slokken koffie…

Begin je dag met wat meer rust en sta iets eerder op.  Zo gun je jezelf een momentje van mindfulness. Een rustige start helpt je de dag kalm en gefocust te beginnen.

 

Met deze tips ben je helemaal klaar om de Septemberblues te verslaan en vol energie het nieuwe seizoen in te gaan!

 

 

 

Deel dit bericht