Met de paasvakantie achter de rug zijn we helemaal klaar voor de zonnige dagen.
Zonder jas naar het werk en genieten van één van onze drie gloednieuwe, frisse lente broodjes op het terras, ...
In welke lentevibe ben jij?
Pinsa MortaDella
Probeer de Pinsa MortaDella, of zoals we hem ook wel noemen, MortaBella! Deze Italiaanse charcuterie, afkomstig uit Bologna, komt nu samen op een Pinsa (New member of the Breakpoint family) met roomkaas, groene pesto, kerstomaten, rode ui en verse sla. Het resultaat? Een frisse en easy on-the-go. Ideaal voor jouw frisse start dit voorjaar.
Voor an Italian Chef’s kiss.
Broodje Brie-Licious
Zin in een Parijse picknick, gewoon als lunch? Dan is de Brie-Licious jouw Go-To-Lunch. Smeuïge brie, zoete vijgenjam, frisse druiven, knapperige walnoten en rucola in een knapperige baguette. Elke hap = next level genieten. Frisse smaken, nieuwe energie — klaar voor de lente? OuiOui, Brie!
Voor een Parisian picnic vibe.
Foaccia Chicken Melt by Yassine
We kennen ‘m allemaal: de klassieke Tuna Melt (die smeuïge mix van tonijn en gesmolten cheddar tussen geroosterd brood). Onze collega Yassine gaf er een verrassende draai aan met zijn Focaccia Chicken Melt. Sappige stukjes gegrilde kip, pittige jalapeño’s, romige aïoli, een royale laag cheddar en knapperige nacho’s voor die onweerstaanbare crunch in één warme focaccia.
Warm, cheesy — dit is comfortfood met een twist die je geproefd moét hebben. ✨
Voor cheesy comfortfood.
Laat je verrassen door de smaken van het seizoen – ontdek het nu op ons Breakpoint menu!
Deel dit bericht
Breakpoint is part of G&V Energy Group
100% Belgian company.
Breakpoint is part of G&V Energy Group
100% Belgian company.