Foodstation by Breakpoint - Open | Breakpoint by G&V

breakpoint-antwerpen-noorderlaan

Foodstation by Breakpoint - Open

dé nieuwe hotspot voor foodies

Afgelopen week hebben we met trots ons allereerste Foodstation by Breakpoint officieel geopend voor het grote publiek.

 

Na een traject van twee jaar konden we eindelijk de deuren openen, klaar om de 'people-on-the-road' een baanbrekende, nieuwe ervaring te bieden. Onze locatie op 'den Vogelzang', al een gevestigde waarde als carpoolplek en meeting point, is nu dé nieuwe hotspot voor foodies, jong en oud!

 

Onze Good Food Mood biedt een ware beleving voor foodies: van kraakverse broodjes en gezonde slaatjes bij Comptoir by Breakpoint, een heerlijke Costa Coffee van de barista tot sappige burgers van Harry’s Burger, verse sushi van Kei Jei, en duurzame visgerechten van JEAN sur MER. Alles in een sfeervol, uniek kader – we hebben het allemaal! En voor de snelle stop hebben we een uitgebreide grab&go in de shop.

 

Een ‘groen’ tankstation mét foodhall

Dit is niet alleen een moderne foodhall, maar ook een duurzame plek 'energy hub' die oplossingen biedt voor nieuwe mobiliteit. Voor de EV-rijder zijn er snelladers beschikbaar, zodat je in 20 minuten je auto kunt opladen en ondertussen zelf ook even kunt ontspannen of werken, dankzij de goede WIFI.

 

Er komen in de toekomst mogelijk ook deelfietsen en extra carpoolparkings aan.

 

Ode aan Antwerpse architect Léon Stynen

Het gebouw zelf is een eerbetoon aan de Antwerpse architect Léon Stynen. Zijn minimalistische stijl zie je terug in het interieur én exterieur. Zo is deze locatie niet alleen een hotspot voor foodies en reizigers, maar ook voor liefhebbers van architectuur en cultuur.

 

Kom snel langs bij onze Foodstation en laat je verwennen! 

 

Deel dit bericht